Personeel tekort
Helaas heeft van der valk hier ook last van. Personeel tekort is de laatste tijd wel vaker in de horeca. Mensen vinden het werken zwaar jongeren die niet meer willen werken, doordat ze vaak te lui zijn.
Waar ik nu
als leerling tegen aanloop is: ik sta alleen op de vloer geen begeleiding erbij
en niet iemand die mij aanstuurt. Ik vind dit op zich geen probleem. Waar ik
wel tegen aan loop is het zoeken van spullen hier in het gebouw en als het wel
druk is kan ik wat extra handjes goed gebruiken. Helaas werkt het niet zo. Nu
loopt er een vacature voor de functie Banqueting medewerker. Mijn chef die zou
graag een jongen willen die jong is en erg flexibel. Dit is natuurlijk best
specifiek en of deze persoon er tussen zit is de vraag nu is deze vacature al 3
weken op het internet en zijn er 4 personen geweest die hier op hebben
gereageerd. Helaas zat hier de geschikte persoon niet tussen. Zolang wij als
team geen extra persoon erbij hebben sta ik vaak in de ochtend en mijn andere
collega’s in de avond. Aan de ene kant vind ik dit wel fijn ben ik s ’avond
vrij maar nu mis ik wel de leuke feestjes die in de avond zijn.
Hoe dit op te
lossen is: niet zo kieskeurig zijn in de keuze van de persoon die je graag wilt
hebben voor de baan.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten