dinsdag 10 januari 2017

Live cooking

Bij van der Valk heb je het gewone restaurant en je het Live cooking.

Hoe ik dit zelf altijd uitleg bij de mensen als ze het nooit eerder hebben gedaan is het anders verwoorden namelijk: op de nederlandse manier wokken. wat houdt dit precies in het is in buffet vorm en mensen kunnen zelf kiezen wat ze willen eten. In de open keuken vind je dan ook een buffet met daarop kleine voorgerechtjes, soep, brood, sausjes en salades. Ook staan er koks klaar om voor de gasten vis- of vlees gerechten à la minute te bakken of te wokken. Daarnaast is er een uitgebreid buffet met warme gerechten. Ook staat er een buffet met nagerechten denk hierbij aan: schepijs, slagroom, ijstaarten, assortiment kazen en nog veel meer. Wat dit ook erg aantrekkelijk maakt is dat de drank ook inbegrepen is zoals ( Amsteltapbier, huiswijnen, frisdranken, vruchtensappen, koffie, thee en alles wat binnenlands gedistilleerd is.) Ook aan de kinderen is gedacht zo hebben de kinderen hun eigen hoekje waar frietjes, aardappeltjes, frikandellen ligt en de kinderen kunnen hier ook zelf hun eigen pizza maken!

de live cooking is van vrijdag & zaterdagavond geopend vanaf 17:30 en zondag vanaf 16:00
De kosten voor de live cooking is €34,50 per persoon

mijn beleving hierbij is erg goed ik heb hier zelf al 2 keer gegeten en het is allemaal prima wat vooral prettig is, is dat het drinken er bij in zit en je niet aan tijd gebonden zit dus je hoeft niet perse na 3 uurtjes naar huis heen.



1 opmerking: