woensdag 31 mei 2017

Toekomst plannen

Toekomst plannen

Nu de laatste maanden van deze opleiding aangebroken zijn kom ik meer tot besef dat ik straks echt de horeca uit ga. Waarom ik dit ga doen en mijn passie achter mij laat. Dit heeft te maken met het idee dat ik niet mijn hele leven in de horeca wil werken, ook dat ik op dit moment veel klachten heb van mijn lichaam door het zware werk. 
Mijn mening is daarom ook dat ik vind dat de horeca een best zwaar beroep is en het niet zo gemakkelijk is zoals veel mensen zeggen.
 Ik heb altijd met veel plezier gewerkt in restaurants, maar het is nu tijd om een andere slag in te slaan.  

Als ik dit diploma heb behaalt ga ik de cursus medische basis kennis beginnen gevolgd door de tek- cursus. Wat kan ik hier mee? Ik kan hiermee kousen aanmeten. Dit is belangrijk want ik ga in het bedrijf van mijn vader en Bonus moeder aan het werk. Mijn bonus moeder is dit bedrijf 19 jaar geleden gestart en het is een groot succes veel klanten dus veel werk. Nu heb ik de mogelijkheid om dit ook straks samen met mijn bonus zus over te gaan nemen. Ik kijk daar ook naar uit ik zie mijzelf ook echt als een leider en wat is mooier dan een eigen bedrijf te runnen. 


1 opmerking: