Voetballers met speciale eisen
Bij hotel Hengelo krijgen wij regelmatig voetbalclubs over de vloer.
Het grappige is dat elke club hun eigen eisen stellen aan.
Bijvoorbeeld PSV:
De lunch vind plaats tussen 12:45 t/m 13:15
De lunch vind plaats tussen 12:45 t/m 13:15
Sporters lunch
Op de tafels:
- Stokbrood met boter
- Flessen spa blauw en rood
- Appelsap
- Verse Jus d'Orange
- Stokbrood met boter
- Flessen spa blauw en rood
- Appelsap
- Verse Jus d'Orange
Buffet bestaande uit:
- Tomatensoep met ballen
- Kipfilet
- Jus
- Witvis met vissaus
- Aardappelpuree
- Nasi
- 2 verschillende soorten groenten
- Slabuffet met tomaten, mais, uien en eieren en 2 verschillende soorten dressing ( apart serveren)
- Appelmoes
- Vers fruit cocktail en stuks fruit
- 30 extra bananen
- Verschillende soorten yoghurt in bekertjes, cruesli, cornflakes
- Handfruit
- Diverse broodsoorten, vleeswaren, kaas, zoetwaren
- gekookte eieren
- Koffie, thee, melk
- Tomatensoep met ballen
- Kipfilet
- Jus
- Witvis met vissaus
- Aardappelpuree
- Nasi
- 2 verschillende soorten groenten
- Slabuffet met tomaten, mais, uien en eieren en 2 verschillende soorten dressing ( apart serveren)
- Appelmoes
- Vers fruit cocktail en stuks fruit
- 30 extra bananen
- Verschillende soorten yoghurt in bekertjes, cruesli, cornflakes
- Handfruit
- Diverse broodsoorten, vleeswaren, kaas, zoetwaren
- gekookte eieren
- Koffie, thee, melk
Later op de middag krijgen de jongens nog een sportmaaltijd deze bestaat uit het volgende:
Op tafel:- Stokbrood met boter
- Flessen spa blauw en rood
- Appelsap
- Verse Jus d'Orange
Buffet bestaande uit:
- Spaghetti
- rijst
- Aardappelpuree
- Bolognaise saus van rundvlees ( zonder ui, pepers en knoflook ) wel wortel, courgette en paprika
- Gladde tomatensaus
- Gesneden kipfilet
- Witvis in stukjes รก 50 gr. voor bij de spaghetti
- uitgebreid slabuffet met 2 verschillende dressings, ( dressing apart serveren)
- Volkorenbrood, roggebrood, volkoren krentenbrood, volkoren knackebrood, witte broodjes
- Vleeswaren ( kipfilet, rookvlees, kalkoenfilet, kalfsfrikandeau)
- Kaas: 30+ kaas, 40+ edammer, verse light kaas
- Zoetwaren: verschillende soorten jam, honing, hagelslag, pindakaas en chocopasta
- Gekookte eieren
- bekertjes yoghurt diverse smaken, cruesli en cornflakes
- Handfruit
- 30 extra bananen
- Spaghetti
- rijst
- Aardappelpuree
- Bolognaise saus van rundvlees ( zonder ui, pepers en knoflook ) wel wortel, courgette en paprika
- Gladde tomatensaus
- Gesneden kipfilet
- Witvis in stukjes รก 50 gr. voor bij de spaghetti
- uitgebreid slabuffet met 2 verschillende dressings, ( dressing apart serveren)
- Volkorenbrood, roggebrood, volkoren krentenbrood, volkoren knackebrood, witte broodjes
- Vleeswaren ( kipfilet, rookvlees, kalkoenfilet, kalfsfrikandeau)
- Kaas: 30+ kaas, 40+ edammer, verse light kaas
- Zoetwaren: verschillende soorten jam, honing, hagelslag, pindakaas en chocopasta
- Gekookte eieren
- bekertjes yoghurt diverse smaken, cruesli en cornflakes
- Handfruit
- 30 extra bananen
Tsja.........., sport en voeding wordt steeds belangrijker. Daar kun je de markt mee winnen. Dan moet je wel zorgen voor kwaliteit en kennis op de werkvloer.
BeantwoordenVerwijderen